Mestarilaulajat  

MESTARI-LAULAJAT ry

Helsingin rakennusmestarit perustivat mieskuoro Mestari-Laulajat vuonna 1915. Vuonna 1991 kuoro merkittiin yhdistysrekisteriin, jolloin  kuoro muuttui HRMY:n itsenäiseksi jäsenyhdistykseksi.

Jo yli kolmen miespolven ajan suomalaista mieskuorolauluperinnettä ja rakentajakulttuuria vaalinut kuoro on edelleen leimallisesti rakentajien kuoro, vaikka mukaan on tullut myös muiden ammattikuntien lauluveljiä. Kuoro tarjoaa jäsenilleen virkistävän vastapainon työelämälle, rentoa ja mukavaa toimintaa  sekä yleisölle elämyksellisiä hetkiä mieskuorolaulun parissa.

Kuoron perinteisiä konsertointipaikkoja ovat kirkot, erityisesti joulun aikaan. Lisäksi esiintymisiä on rakennusmestarien ja -insinöörien tilaisuuksissa sekä yksityistilaisuuksissa ulkomaita myöten. Ohjelmistossa on sekä a cappella -lauluja että säestyksellisiä teoksia. Solisteina on usein myös oopperatähtiä.

Kuoron taiteellisena johtajana on vuodesta 2018 lähtien toiminut kuoronjohtaja Henrik Lamberg. Varalaulunjohtajana on Anita Lehtonen. 

 

Loput MESTARI-LAULAJAT 100 VUOTTA kirjat alehintaan

MESTARI-LAULAJAT 100 V KIRJA MYYNNISSÄ, KATSO LISÄTIETOJA

» Vuosikertomus 2018
» Vuosikertomus 2017
» Vuosikertomus 2016
» Vuosikertomus 2015
» Vuosikertomus 2014
» Vuosikertomus 2013
» Vuosikertomus 2012

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti