MAILAPELIJAOS / TENNIS / SQUASH / SULKAPALLO

Nelisen vuotta sitten Martti Rissanen ja Eino Menlös esittivät yhdistyksen hallitukselle mailapelijaoksen perustamista, seuraavassa kokouksessa esitys myös hyväksyttiin.

Alusta lähtien ovat jaoksen perustajat/ valmentajat keskittyneet lähinnä tenniksen perustaitojen opettamiseen aloitteleville harrastajille ja aikaisemmin pelanneiden pelitaitojen parantamiseen. Jaoksella on perusopetukseen tarvittavat pallot ja mailat neljän pelaajan ryhmää varten.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset ja myös veteraanikerhon jäsenet. Ikä ei ole tenniksen aloittamisen este. Jaostomme etsii  yhdistyksemme jäsenten joukosta kokeneita squash  - sulkapalloharjoitusten vetäjiä.

Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä jaoksen vetäjiin. Varsinaista kilpailutoimintaa harjoituspelien lisäksi jaoksen pelaajien kesken ei vielä ole ollut.

Yhdistyksemme tenniksen harrastajapiiriin mahtuu lisää pelaajia.
TERVETULOA MUKAAN - KUNNOSSA KAIKEN IKÄÄ !!!

Tennisvalmentajien yhteystiedot:

Martti Rissanen     GSM  050 526 9725
martti .rissanen@evl.fi

Eino Menlös        GSM 045 678 1933
eino.menlos@luukku.com            


» TOIMINTAKERTOMUS 2018
» TOIMINTAKERTOMUS 2017
» TOIMINTAKERTOMUS 2016
» TOIMINTAKERTOMUS 2015
» TOIMINTAKERTOMUS 2014
» TOIMINTAKERTOMUS 2013
» TOIMINTAKERTOMUS 2012

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti